Građevinsko preduzeće „Tigar“ doo Doboj osnovano je 1996. godine, sa osnovnom djelatnošću izvođenja građevinsko-zanatskih radova.

Broj zaposlenih radnika kretao se od 15 na početku do 58 trenutno zaposlenih radnika, zavisnosti od vremenskog perioda i obima potrebnih radova.

Posjedujemo licencu za izvođenje radova za objekte preko 1500,00 m2 površine, izdatu od strane nadležnog Ministarstva, te zaposlene inžinjere,tehničko osoblje i stručne radnike,prvenstveno zidare,tesare i armirače,te neophodnu mehanizaciju i opremu.

U početnom periodu izvodili smo radove na sanaciji i izgradnji porodičnih kuća za izbjegla i raseljena lica, čiju su izgradnju prvenstveno finansirale međunarodne humanitarne organizacije, nakon tog perioda izvodili smo nadogradnje postojećih stambenih objekata a u poslednje četiri godine prvenstveno izgradnju stambeno-poslovnih objekta gdje smo bili i kao investitori i izvođači,odnosno samo izvođači radova za druge investitore.

Imamo dovoljan broj kvalitetnih kooperanata koji izvode zanatske radove, kao što su izolateri,keramičari,fasaderi,proizvođači vanjske i unutrašnje stolarije.

Sve do sada izvedene radove smo izveli kvalitetno i u ugoverenim rokovima ,što potvrđuju preporuke investitora.

400000970002
4400000970002